Macrofotografie is een zeer interessante maar ook moeilijke vorm van fotografie. Tijdens deze workshop gaan we de beginnende macrofotograaf op weg helpen door te laten zien hoe je met enkele simpele trucs de kwaliteit van de foto's zeer verbetert. Ook deze workshop bestaat uit twee delen; eerst gaan we de theoretische kant van macrofotografie doornemen, om vervolgens in de vlindertuin te Harskamp met onze camera (en eventueel flitser) aan de slag te gaan.

Kleine groepen

Wij werken altijd met groepen van maximaal 6 cursisten zodat we alle tijd hebben om jou individueel te begeleiden. Daarnaast krijg je een naslagwerk mee naar huis zodat je na afloop van de workshop alles nog eens rustig na kunt lezen.

Wat komt aan de orde?

Het betreft een ééndaagse workshop. Aan de orde komt onder andere:

  • wat is macrofotografie
  • met welke 'gereedschappen' kan je macrofotografie bedrijven
  • compositie en macrofotografie
  • nut van de flitser
  • algemene aandachtspunten

Lestijden en data

De eerstvolgende workshop staat gepland op zaterdag 5 juni 2020. We beginnen deze workshop aan de Arnhemsestraatweg 24 te Velp om 9:30 uur. Na het theoretische deel vertrekken we richting de vlindertuin te Harskamp. Die sluit om 16:00 uur dus houd er rekening mee dat je om 17:00 uur weer terug bent in Velp. Daar houden we nog even een korte nabespreking waarbij we enkele foto's bekijken.

Kosten van deze cursus

Deze workshops kost 99 euro. Dit is inclusief entreekosten van de vlindertuin met twee koppen koffie waarvan één met gebak, het naslagwerk en natuurlijk de koffie en/of thee die je bij ons drinkt.