Kustfotografie

Franse Opaalkust

Lang weekend aan de Franse Opaalkust fotograferen

De Franse Opaalkust is een bijzonder fotogeniek gebied en ligt op ‘slechts’ 330 kilometer van Utrecht. Prima geschikt voor een lang weekend er tussen uit! Krijg je ook een kick van fotograferen aan zee en wil je graag leren betere foto’s te maken? Dan is deze workshop wellicht wat voor jou!

Waar en wanneer ?

Deze vierdaagse workshop wordt gegeven van donderdagmiddag 11 april 2024 tot zondagmiddag 12:00 uur. Je gaat fotograferen in het gebied tussen Calais en Boulogne sur Mer. 

Wat heb ik nodig?

Uiteraard een goede camera. Bijna net zo belangrijk is een STEVIG statief. Aan de kust waait het doorgaans stevig en een zwak statief levert beslist bewogen/onscherpe foto’s op. Je gaat desgewenst ook werken met Lee filters, daar zorgen wij voor.

 

Welk niveau moet ik hebben?

Wij gaan ervan uit dat je zelf de belichting van de camera weet in te stellen en dat je weet hoe je moet scherpstellen. Ontbreekt deze kennis/kunde dan zijn de workshops ‘Belichting zelf regelen’ en/of ‘Scherpstellen’ aan te bevelen.

De begeleiding bestaat uit twee ervaren fotografiedocenten en de kleine groep – maximaal 8 deelnemers – staat garant voor veel persoonlijke aandacht tijdens het fotograferen.

Wat kost de workshop?

Deze workshop kost 400 euro. Dat is inclusief losbladig naslagwerk. Tijdens het fotograferen zorgen wij voor koffie en/of thee. Ook zorgen wij voor een eenvoudige lunch.

De prijs van de workshop is exclusief reis en verblijf, ook het vervoer ter plaatse regel je zelf. Er zijn diverse goede hotels en campings in de buurt. Zelf hebben wij goede ervaringen met Brit Hotel des Argousiers (Engelstalig, Ambleteuse) en Camping L’ Escale (Waquinghen).


Laat wat van je horen......

Heb je een vraag of opmerking over onze workshops en/of excursies? Stuur dan een mailtje of bel ons even!

Winkelwagen