Onze Excursies

Samen fotograferen op locatie

Over onze excursies

Onze excursies zijn workshops zonder het theoretische deel en ook zonder naslagwerk. Wil je onder begeleiding van twee ervaren docenten jouw praktische vaardigheden verbeteren? Of vind je het gewoon gezelliger om samen met andere fotografen op pad te gaan? Wil je graag ‘s ochtends vroeg of ‘s avonds laat fotograferen maar voel je je alleen niet veilig? 

Er zijn meerdere redenen waarom het een goed idee is om deel te nemen aan een foto excursie bij ons. Wij doen in elk geval ons best om er een leuke dag van te maken!

Heb je vragen of opmerkingen over onze excursies, of wil je zelf een suggestie doen? Bel of mail ons en we bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Avondfotografie Lent

Tussen Nijmegen en Lent zijn de afgelopen jaren een aantal nieuwe bruggen gebouwd. Deze bruggen bieden fotografisch veel mogelijkheden, vooral in de zeer vroege ochtend en de late avond.

Avondfotografie A'dam Toren

Net als de Euromast in Rotterdam biedt de A’dam toren in Amsterdam een fantastisch 360 graden panoramisch uitzicht. Door ‘s avonds te gaan krijg je de vele lampjes in de stad er gratis bij cadeau.

A'dam waterleidingduinen

Iedereen die van natuurfotografie houdt kent de Amsterdamse waterleidingduinen van naam. Echter, niet iedereen is er geweest. Jammer want je hebt een grote kans er de vos en grote groepen met herten te zien lopen en er vliegen natuurlijk duizenden vogels rond. Ook de boomkikker kan je er aantreffen. Wie wil daar niet een dag rondstruinen?

Heilige Landstichting

De Heilige Landstichting bij Nijmegen heeft wel een grote naamsbekendheid maar lang niet iedereen weet dat je er ook hele fotogenieke gebouwen hebt staan. Leek ons tijd voor een verkenning.

Graphic Design

Logos, merchandise and more. Anyone can create nice graphics. We think it’s better to create memorable ones.

Content Creation

Want to attract people to your website?  You have to have the best content in the world. That’s what we do.

Laat wat van je horen......

Heb je een vraag of opmerking over onze workshops en/of excursies? Stuur dan een mailtje of bel ons even!

Winkelwagen