Voor diegene die de workshop 'Off-camera-flash basis' heeft gevolgd of een vergelijkbare kennis heeft opgedaan bieden we een vervolg aan. Na een korte herhaling van de basis gaan we verder waar we gebleven waren en ontdekken we nog meer mogelijkheden van de reportageflitser. Maar ook de studioflitser komt aan bod.

Bij deze ééndaagse workshop leren we onder andere hoe we zelf invloed kunnen uitoefenen op de belichting van de achtergrond, wat het effect is op bewegende voorwerpen bij gebruik van een flitser en we gaan ook zien hoe we de witbalans problemen de baas kunnen worden die ontstaan als we flitslicht mengen met ander kunstlicht (bijvoorbeeld van een gloeilamp). Uiteraard gaat ook hier de flitser van de camera af voor het beste resultaat!

Ook bij deze workshop is er weer een gezonde mix van theorie en praktijk. Het theorie gedeelte neemt de hele ochtend in beslag. Daarna vertrekken we aansluitend naar 'Parkstaete' waar we alle ruimte hebben om het praktijk gedeelte te geven.

Kleine groepen

Wij werken altijd met groepen van maximaal 6 cursisten zodat we alle tijd hebben om onze cursisten individueel te begeleiden. Daarnaast krijg je een naslagwerk mee naar huis zodat je na afloop van de workshop alles nog eens rustig na kunt lezen.

Wat komt aan de orde?

Tijdens de workshop komen de volgende onderwerpen in elk geval aan de orde:
  • herhaling van de basis
  • invloed van omgevings licht regelen
  • witbalans problemen de baas worden
  • werken met studiolampen
  • diverse soorten belichting bij portretfotografie
  • flitsen en beweging

Lestijden en data

De eerstvolgende groep start op zaterdag 8 februari 2020. We beginnen om 9:00 uur aan de Arnhemsestraatweg in Velp. Hierna vertrekken we naar zalencentrum Parkstaete in Velp. Daar gaan we door tot ongeveer 16:30 uur.

Kosten van deze cursus en kortingsregeling

Deze workshop kost 129 euro. Dit is inclusief zaalhuur, het naslagwerk en natuurlijk de koffie en/of thee die je bij ons drinkt. De consumpties die je nuttigt bij 'Parkstaete' zijn voor rekening van de cursist.