Voor diegenen die de basiscursus afgerond hebben en zich nog verder willen bekwamen in de fotografie bieden wij onze cursus voor gevorderden aan. Deze cursus is erop gericht om de cursist op het niveau te brengen van een serieuze amateur fotograaf. We gaan uitgebreid in op zowel de technische als de creatieve aspecten van de fotografie. Je gaat zelf aan de slag met een aantal opdrachten gedurende de cursus. Je krijgt op de gemaakte foto's meteen feedback van ons.

Kleine groepen

Wij werken altijd met groepen van maximaal 6 cursisten zodat we alle tijd hebben om de bijzonderheden van jouw camera toe te lichten. Daarnaast krijg je een naslagwerk mee naar huis zodat je na afloop van de lessen alles nog eens rustig na kunt lezen.

Wat komt aan de orde?

Deze cursus kent 7 bijeenkomsten. Eén daarvan is een praktijkles. Aan de orde komt onder andere:Joelle website

- korte herhaling basiscursus

- verschillende methodes om licht te meten

- basisbeginselen portretfotografie (praktijkles!)

- werken met contrast; HDR en filters

- compositie voor gevorderden

- werken met hyperfocale afstand

Lestijden en data begin 2021

We gaan de gevorderdencursus in de eerste helft van 2021 geven op de woensdagavond van 19:45 tot 22:00 uur. Alleen de praktijkles (27 februari) wordt op de zaterdagochtend van 9:00 tot 12:00 gegeven.

De volgende lesdagen staan ingepland voor de woensdagavondgroep: 6 januari, 20 januari, 3 februari, 27 februari (praktijkles), 3 maart, 17 maart en 31 maart. De prakijkles (basisbeginselen portretfotografie) geven wij bij zalencentrum Parkstaete te Velp.

De lesdata van de lopende cursussen in 2020 kan hier vinden.

Kosten van deze cursus

Deze cursus kost 229 euro. Dit is inclusief het naslagwerk en natuurlijk de koffie en/of thee die je bij ons drinkt. Mocht het i.v.m. Corona noodzakelijk zijn om de lessen op een andere locatie te geven dan worden de kosten hiervan doorberekend. Je wordt hierover - indien mogelijk - vooraf geïnformeerd. Kosten voor consumpties die niet bij ons worden gebruikt komen altijd voor rekening van de cursist.