Op zaterdag 18 november bieden wij onze (ex) PSE cursisten de gelegenheid om tegen een kleine vergoeding een herhalingsles te volgen van de cursus PSE. Wij zullen drie uur lang de belangrijkste zaken van de cursus herhalen en aan de hand van een aantal foto's het werken met PSE weer vers in het geheugen brengen.

Wat komt er aan de orde?

We gaan beginnen met het openen van RAW en Jpeg bestanden via het Camera RAW venster. De foto's zullen vervolgens worden gecorrigeerd met bijzondere aandacht voor de witbalans, de belichting, contrast en kleurverzadiging. Ook worden de scherpte en het ruisniveau van de foto's beoordeeld en eventueel gecorrigeerd.

Na het RAW venster gaan we aan de slag met de gereedschappen die het editorvenster ons biedt. Denk hierbij aan het maken van een selectie, het werken met het penseel, het rechtzetten van een foto enz.

Tenslotte zullen we het eindresultaat opslaan in een door ons gewenst bestandsformaat.

Wanneer, waar en voor wie?

Deze herhalingsles wordt gegeven op zaterdagochtend 18 november van 09:00 tot 12:00 uur. De cursus wordt gegeven bij ons aan de Arnhemsestraatweg 24 te Velp en is alleen te volgen indien je in het verleden bij ons de cursus PSE (10 lessen) hebt gevolgd.

Wat kost deze herhalingsles?

Deze herhalingsles bieden wij aan voor 15 euro. Dat is als altijd inclusief koffie of thee. We gaan er vanuit dat je het bij de cursus behorende naslagwerk nog hebt. Het aantal beschikbare plaatsen voor deze les is 6.

inschrijven